Thermostick Elettrotecnica Srl Markasının Tedariğini ve teslimatını paralel ithalat yöntemi ile Türkiye ' ye yapmaktayız"

Thermostick Elettrotecnica Srl S1P IP55-MAX  RT-S1PCM-007 Heat Detector, model

Ürün Kodu : S1P IP55-MAX RT-S1PCM-007

Marka : Thermostick Elettrotecnica Srl

Ürün Tanım : Heat Detector, model S1P IP55-MAX MAX: Heat sensor with only the maximum temperature alarm threshold. The maximum temperature is defined from the calibration during the building of this sensor. The maximum temperature alarm of this sensor is made by the customer request in a range from - 20 °C ÷ 190 °C. Heat Detector, supplied mounted on an aluminium junction box, IP55, complete with terminals. Technical Features: Alarm temperature: 110° C Alarm contact: Normally open which closes in case of alarm. Materials: Detector is in brass nickel plated. The enclosure is made of aluminium epoxy painted with n°2 inlets of ½” .

Teknik Bilgiler :

Thermostick Elettrotecnica Srl S1P IP55-MAX RT-S1PCM-007 ürünü teklifimiz için lütfen bize ulaşın. S1P IP55-MAX RT-S1PCM-007 Bu kod dışındaki diğer modelleride bize sorabilirsiniz

Sadece Orjinal Ve Sıfır ürün Tedariği Yapmaktayız. Sitemizde Bulamadığınz Ürünler içinde bize ulaşabilirsiniz.

Markanın Yetkili Bayisi yada Distributörü değiliz.

Bu sitede yayınlanan Özel marka isimleri ve ticari markalar, ilgili sahiplerinin mülkiyetinde bulunmaktadır.

Fiyat Teklifi ve Teslim Süresi Hakkında bilgi almak için Lütfen bizimle info@ulusat.com mail adresimizden iletişime geçiniz.

Yılların Vermiş Olduğu Tecrübe İle En İyi Fiyat ve En kısa Zamanda Kapınıza Kadar Teslimat İçin Ulusat İç ve Dış Ticaret